http://lt.mylivepage.com/register/index?from_user=... All right reserved @ by TnR
| Į sąrašą
Server.bat failiuka kuri galite siustis is skilties siuntinai/cs programos ir idekite i savo c:/program files/valve aplanka nezinau ar pas jus ten pat irasytas cs... ideja sever.bat faila pervadinkite ji i server.txt arba server.doc tada ijunkite ji ir pasikeiskite ji savo naudojumui cia yra visas failo tekstas: start "HLDS" /MIN/HIGH hlds.exe -game cstrike -console -insecure -nomaster -noipx +maxplayers 10 +exec server.cfg +port 27015 +map de_dust2 +hostname .::Jusu_severio_pavadinimas::. 1 -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -noauth siuos duomenis persidaykite stai taip: 1.vietoi .::jusu serverio pavadinimas::. uzsirasykite koks bus jusu serverio pavadinimas nes tik pro cia ji galite pakeisti. 2.sioje frazeje: +map de_dust2 vietoi de_dust2 persirasykite bet koki map koki turite. pvz: 35hp_2 3.sioje frazeje: +maxplayers 10 vietoi 10 uzrasykite kiek zmoniu gales zaisti jusu serveryje. 4.Viska sutvarkete dabar atkeiskite server.txt ar server.doc i server.bat ir ji ikelkite i savo valve direktorija jei dar to nepadarete. 5.Paledziame faila server.bat ir serveris veikia. Na stai ir viskas sekmes zaidziant be lagu :]
krc zek as atsisiunciau ta servet bat ane as kaip ji paleidziu iskart krc man neduoda rasyt tu tawo nesamoniu taj kaip man daryt?
Nemoki nesinaudok.
nrml cia
E o kaip adminu pasidaryti ?!???!@?#%?!@
Prie cs skilties paieskok rasi..
tnr tu duxas krw nuo ko paste padarei gi kj -nomaster tada servo neranda
ir beto lopas pavadinima servo keist galima per server.cfg nevykeli..
Manau kad tu vienas cia duxas nes nemoki nemoki nieko savo pasidaryti, ir nesugebi paspausti redaguoti..
as pac ta server bat pasidareu lengwa :))
zinoma lengva, bet nevisi nori daryti ka nors savo. Dar ir dabar po metu randu cs serveriu pavadinimais kuri uzdejau sitame faila. :)
o pas mane servas hoste ir veikia wisa para ir man jokiu serevr.bat nereikia ;P
aplanka nezinau ar pas jus ten pat irasytas cs... ideja sever.bat faila pervadinkite ji i server.txt arba server.doc tada ijunkite ji ir pasikeiskite ji savo naudojumui cia yra visas failo tekstas: start "HLDS" /MIN/HIGH hlds.exe -game cstrike -console -insecure -nomaster -noipx +maxplayers 10 +exec server.cfg +port 27015 +map de_dust2 +hostname .::Jusu_severio_pavadinimas::. 1 -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -noauth siuos duomenis persidaykite stai taip: 1.vietoi .::jusu serverio pavadinimas::. uzsirasykite koks bus jusu serverio pavadinimas nes tik pro cia ji galite pakeisti. 2.sioje frazeje: +map de_dust2 vietoi de_dust2 persirasykite bet koki map koki turite. pvz: 35hp_2 3.sioje frazeje: +maxplayers 10 vietoi 10 uzrasykite kiek zmoniu gales zaisti jusu serveryje. 4.Viska sutvarkete dabar atkeiskite server.txt ar server.doc i server.bat ir ji ikelkite i savo valve direktorija jei dar to nepadarete. 5.Paledziame faila server.bat ir serveris veikia. Na stai ir viskas sekmes zaidziant be lagu :]
Www.Cs-Fruktas.Mylivepage.Com Uzeikit cia mano web ir mano serveris tuopaciu IP:77.221.90.207:27015 Publick server
88.216.101.75:27015 uzsukit :) cs 1,6 servas
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.